Tietoa Liberosta

Tietoa Liberosta

SCA on Libero-vaippojen valmistaja.

Liberon tuoteinnovaatiot kehitetään Ruotsissa yhtiön tutkimus- ja kehityslaboratoriossa.

Liberon ylpeä historia

Olemme valmistaneet kertakäyttöisiä vaippoja yli 60 vuotta. Vaipat ovat kokeneet perinpohjaisen muutoksen tänä aikana, mutta tavoitteemme on pysynyt muuttumattomana: haluamme antaa lapselle mahdollisimman mukavan ja toimivan vaipan.

Luotettava laatu

Kaikki Libero-vaipat käyvät läpi tiukat laatutarkastukset ja testit ennen myyntiin luovuttamista. Kaikkien vaipoissa käytettyjen materiaalien on läpäistävä SCA:n laajat tuoteturvallisuustestit.

Joutsenmerkki

Libero vaipoilla on ollut Joutsenmerkki jo vuodesta 2009 asti. Joutsenmerkin löydät Libero Newborn, Libero Comfort, Libero UP&GO ja Libero Touch -vaippapaketeista.

Lähes kaikki Libero-hoitotuotteet ovat myös Joutsenmerkittyjä eivätkä nämä tuotteet sisällä hajusteita.

Tietoja SCA:sta

SCA on johtava maailmanlaajuinen hygienia- ja metsäteollisuusyhtiö, joka kehittää ja valmistaa kestävästi hygieniatuotteita, pehmopaperia ja metsätuotteita. Tuotteitamme myydään noin 100 maassa. SCA:lla on monia vahvoja brändejä, mukaan lukien maailmanlaajuiset brändit TENA ja Tork ja alueelliset brändit kuten Lotus, Libresse, Tempo ja Libero. Euroopan suurimpana yksityisenä metsänomistajana SCA pitää erittäin tärkeänä kestävää metsänhoitoa. Yhtiö työllistää noin 44 000 henkeä, ja yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 115 mrd. SEK (12,3 mrd. EUR). SCA on perustettu vuonna 1929, ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. SCA on listattu Tukholman pörssissä. Lisätietoja SCA:sta verkossa www.sca.com

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...