Ehdot

Libero sivuston ja Liberokerhon ehdot

Libero sivuston ja Liberokerhon (Liberon foorumi mukaan lukien) käyttösäännöt

Nämä säännöt koskevat Libero sivuston, master.libero.com, ja Liberokerhon (mukaan lukien Liberon foorumi) käyttöä. Lue säännöt huolella läpi.

Hyväksyn, että Libero ja Liberon yhteistyökumppanit voivat tallentaa yhteystietoni ja käyttää niitä lähettääkseen minulle tietoja tarjouksista ja muista pienten lasten vanhempia kiinnostavista asioista joko kirjeitse, sähköpostitse, tekstiviestillä, multimediaviestillä tms. mobiilipalvelulla. Saan tietoja erikoistarjouksista, lasten kehityksestä ja muista mielenkiintoisista asioista.

Liberokerhon jäsenyys on ilmainen, ja voin perua jäsenyyden milloin tahansa soittamalla numeroon 0203 03002 (palvelemme arkisin klo 9-11) tai sähköpostitse libero.kysymykset@sca.com

Libero sivuston käyttäminen ja/tai Liberokerhoon liittyminen sekä Liberon foorumin toimintaan osallistuminen katsotaan osoitukseksi siitä, että hyväksyt nämä säännöt ja SCA:n tietosuojapolitiikan. Sääntöjä voidaan muuttaa. Suosittelemme, että luet säännöt säännöllisesti.

Kommentin julkistaminen Liberon foorumilla katsotaan vahvistukseksi siitä, että olet lukenut sivuston säännöt ja sitoutunut noudattamaan niitä. Pyydämme sinua välttämään tuotteiden, nimeltä mainittujen henkilöiden, yritysten ja terveydenhoitoalan edustajien kritisointia foorumilla.

Sisäänkirjautumistiedot

Oikeudet käyttää Libero sivuston jäsensivuja ovat henkilökohtaisia. Et voi antaa muille oikeutta käyttää sisäänkirjautumistietojasi.

Kilpailut ja kampanjat

Tiedot hinnoista ja siitä, miten osallistut ajankohtaisiin kilpailuihin ja arvontoihin Libero sivustolla, ovat osa näitä sääntöjä. Tiedot (esimerkiksi hinta-, osallistumis- ja arvontatiedot) ajankohtaisista kilpailuista ja kampanjoista Libero sivustolla sisältyvät kunkin kilpailun tai kampanjan erillisiin ehtoihin.

Linkit

Voimme julkaista sivustolla linkkejä muihin sivustoihin, jotka pyrimme valikoimaan SCA:n kanssa yhteisen arvomaailman perusteella. Emme kuitenkaan vastaa muiden sivustojen sisältöön ja tietojen esittämiseen soveltamista määräyksistä. Kun vierailet muulla sivustolla, lue sivuston tietosuojalausunto ja selvitä muut sivustolla sovelletut määräykset.

Lähettämäsi aineisto

Hyväksyt sen, että koko Libero sivustoon, täydentäviin minisivustoihin (esimerkiksi kampanja- ja kilpailusivustoihin), Liberon foorumiin tai SCA:n työntekijöille lähettämäsi aineisto ei ole yksityistä ja että SCA tai yhtiön agentti voi sen vuoksi julkaista lähettämäsi aineiston.

Annat SCA:lle oikeudet käyttää, jäljentää, muuttaa, kääntää ja jaella kaiken aineiston, jonka julkaiset Libero sivustolla tai sitä täydentävillä minisivustoilla tai lähetät mainituille sivustoille millä tahansa tietovälineellä ja missä tahansa tarkoituksessa.

Vastuullasi on varmistaa, että kaikki Libero sivustolle tai Libero minisivustoille toimittamasi aineisto tai mainituilla sivustoilla julkaisemasi aineisto täyttää seuraavat ehdot: • Aineisto ei riko kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia, muita henkilökohtaisia oikeuksia tai omistusoikeuksia. • Aineistoa voidaan käyttää kaikissa Libero sivustoon, Libero minisivustoon ja Liberokerhoon kohtuullisesti katsotulla tavalla liittyvissä tarkoituksissa tekijänoikeuksien tai muiden ehtojen tällaista käyttöä rajoittamatta.

Sitoudut siihen, että et käytä epäasiallista tai loukkaavaa kieltä tai lähetä aineistoa, joka on tai voi olla loukkaavaa, karkeaa tai vihamielistä tai joka voi loukata jonkun henkilön yksityisyyttä tai vahingoittaa muita käyttäjiä (esimerkiksi jäseniä, muita kuin jäseniä ja kolmansia osapuolia), vahingoittaa SCA:n liiketoimintaa tai yllyttää siviilioikeudellisen vastuun rikkomiseen tai yllyttää paikallisen, kansallisen tai kansainvälisen lain tai määräyksen muulla tavoin tapahtuvaan rikkomiseen.

Sitoudut lisäksi siihen, että et lähetä tai julkaise roskapostiksi tai mainospostiksi katsottavaa aineistoa, kuten kehotuksia ostaa tai myydä tuotteita tai palveluja, ilman SCA:n etukäteen kirjallisesti antamaa lupaa.

SCA pidättää itsellään oikeuden poistaa tai muuttaa viestejä oman harkintansa mukaan ilman selitystä, jos viestin katsotaan rikkovan sivuston sääntöjä.

Valvonta

Olet selvillä siitä ja hyväksyt sen, että SCA:n nimeämät henkilöt vastaavat Libero sivustosta ja hallitsevat sitä ja että heillä on oikeus oman harkintansa mukaan ja ilman ennakkovaroitusta valvoa, tarkastaa, muokata, siirtää ja poistaa sivustoon lähettämääsi aineistoa tai siellä julkaisemaasi aineistoa ja että he voivat kieltää sinua julkaisemasta aineistoa sivulla.

SCA pidättää lisäksi itsellään oikeuden ryhtyä toimenpiteisiin, jotka se katsoo tarpeellisiksi, jos käytät Libero sivustoa väärin tai et noudata näitä sääntöjä. SCA voi esimerkiksi estää sinulta sivuston joidenkin osien käytön tai rajoittaa oikeuttasi käyttää sivustoa tai estää sen käytön kokonaan.

Libero sivuston ja Liberokerhon (Liberon foorumi mukaan lukien) käyttäminen

Sitoudut käyttämään Libero sivustoa ja Liberokerhoa (Liberon foorumi mukaan lukien) vain laillisissa tarkoituksissa.

Sitoudut myös siihen, että keskeytä tai häiritse toimintaa Liberon foorumilla tai Libero sivuston muilla keskustelu- ja kysymyssivuilla etkä muuta tai manipuloi tietoja tai aineistoa Libero sivustolla, siihen liittyvillä sivuilla ja siihen liittyvillä minisivustoilla.

Libero sivustolla näkyvä aineisto

SCA ei välttämättä todista oikeaksi, tue, hyväksy, kannusta esittämään tai vahvista kommentteja, mielipiteitä, aineistoa tai väitteitä, jotka Liberon foorumin tai muiden keskustelu- ja kysymyssivujen käyttäjät toimittavat Libero sivustolle eikä ole niistä välttämättä samaa mieltä. Sen vuoksi sinun on syytä suhtautua varauksella näihin mielipiteisiin ja neuvoihin tai muihin vastaaviin tietoihin.

SCA ei takaa, että Libero sivustolla näkyvä aineisto, jonka sivuston käyttäjät ovat toimittaneet, on julkaistu tekijänoikeuksien haltijan luvalla. Emme sen vuoksi voi myöskään taata, että aineistoa voidaan käyttää ilman rajoituksia.

Libero sivusto sisältä tekijänoikeuksilla suojattua aineistoa, tavaramerkkejä ja muita suojattuja tietoja, ja Libero sivuston koko sisältö on suojattu tekijänoikeuslailla. Voit käyttää Libero sivustolla olevaa aineistoa tai sieltä noutamaasi aineistoa vain henkilökohtaisiin tarkoituksiin.

Et saa ilman SCA:n kirjallisesti etukäteen antamaa lupaa käyttää Libero sivustolta noutamaasi aineistoa kaupallisessa tarkoituksessa tai muulla tavoin ilman lupaa esimerkiksi julkaisemalla, lähettämällä uudelleen, jakelemalla tai käyttämällä muulla tavoin mainittua aineistoa, ellei se ole tekijänoikeuslain tai muun lain nojalla sallittua.

Vastuunvapautus

Sitoudut puolustamaan SCA:ta ja yhtiön työntekijöitä, vähittäismyyjiä, agentteja ja edustajia syytöksiltä ja vapautat heidät kaikista vaatimuksista ja velvoitteista (esimerkiksi maksuista), jotka voivat jollakin tavalla perustua lähettämääsi aineistoon, Libero sivustolta ilman lupaa toimittamaasi aineistoon, näiden sääntöjen rikkomiseen tai siihen, että joku muu henkilö käyttää sisäänkirjautumistietojasi mainitunlaisiin toimiin.

Hyväksyt sen, että SCA ei vastaa eikä SCA:lle aiheudu sinua kohtaan velvoitteita aineistosta, jonka muut julkaisevat tai toimittavat.

Vastuunrajaus

Libero sivusto toimitetaan sellaisenaan siinä kunnossa kuin se on ilman takuita sisällöstä, tuotteista tai palveluista, jotka toimitetaan Libero sivustolta tai sen välityksellä. SCA ei anna mitään takuita, ei suoria eikä välillisiä, mukaan lukien ja muita pois rajaamatta takuu tuotteen yleisestä sopivuudesta, eheydestä, virheettömyydestä, luotettavuudesta tai sopivuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen.

Libero sivuston sisällön tai muun aineiston valvonnasta, johon SCA voi päättää ryhtyä, huolimatta SCA ei vastaa sisällön tai muun aineiston seulonnasta, muokkauksesta tai muunlaisesta valvonnasta. Hyväksyt sen, että tämäntyyppinen sisältö voi sisältää aineistoa, joka voi olla vastenmielistä, harhaanjohtavaa, virheellistä, sopimatonta, häiritsevää, pornografista tai muulla tavoin epäasiallista.

SCA ei vastaa sisällöstä Libero sivustolla eikä SCA:lla ole mitään velvoitteita säilyttää sisältöä Libero sivustolla, vaan se voi muuttaa tai poistaa sisältöä oman harkintansa mukaan.

Jos olet alle 18-vuotias, saat käyttää Libero sivustoa vain vanhempien tai holhoojan luvalla. Libero sivusto ja siihen liittyvät sivustot pidättävät itsellään oikeuden jättää palvelut toimittamatta, lopettaa tilejä, poistaa ja muokata sisältöä ja peruuttaa tilauksia oman harkintansa mukaan.

Vapautat täten SCA:n kaikista Libero sivustolta tai sen välityksellä toimitettuun sisältöön ja muuhun aineistoon liittyviltä vaatimuksilta sekä turvallisuuteen tai tietosuojan tasoon liittyviltä vaatimuksilta. 
Libero-pisteet

Yksilölliset Libero-koodit on merkitty kaikkiin Libero-vaippapaketteihin. Yksilöllisiä koodeja ei voi luovuttaa toiselle ja ne voi lunastaa vain Liberokerhon jäsen, joka on ostanut omaan käyttöönsä Libero-tuotteita, joihin on merkitty yksilölliset Libero-koodit. Pidätämme oikeuden pyytää esittämään ostotosite. Mahdollisessa ristiriitatilanteessa sovelletaan SCA:n päätöstä.

Tuotekuvaukset

Libero sivusto ja siihen liittyvät sivustot pyrkivät mahdollisimman suureen virheettömyyteen. SCA ei kuitenkaan takaa, että tuotekuvaukset ja muut sivustoilla esitetyt tiedot ovat virheettömiä, täydellisiä, luotettavia, ajantasaisia ja oikeita. Jos SCA:n toimittama tuote ei vastaa kuvausta, voit palauttaa sen meille käyttämättömässä kunnossa.

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...